biografi

1966-1988
Niels Henrik Bjerre, født den 2.februar 1966 i Virum ved Kgs.Lyngby. Jeg er født i hovedstadsområdet men min far Hans Mathias Bjerre (opvokset på Gammel Estrup - 1936-2012) og min mor Kirsten (opvokset i Fredericia. Født
Grum-Schwensen - 1937-2004) flyttede til Middelfart i begyndelsen af 1970´erne. Så min søster Michala (1969) og jeg voksede op i det vestfynske. Skoletiden foregik på Østre Skole og senere fire år på Nørre Aaby Realskole. Kan huske min barndom uden mobil eller anden elektronik som dejlig i forhold til idag. Der var kun en dansk TV-kanal i 1970´erne og derfor så vi tysk TV da kvaliteten i de producerede programmer og udvalg var bedre. Blev også ivrig avis læser af især Morgenavisen Jyllands-Posten.
I min barndom blev en interesse vakt og det var oldtiden og arkæologi. Jeg tror det begyndte med at jeg fik tidsskriftet Skalk. Interessen kom også af nogle spændende DR TV programmer "På Sporet af" med tidligere museumsinspektør Christian Fischer og Bente Troense som handlede om Tollundmanden og Illerup Ådal. Kom tit på det lokale Middelfart Museum og var med i min første og eneste arkæologiske udgravning ved Strib i begyndelsen af 1980´erne sammen med "Harja" amatør arkæologisk forening.
I en lang årrække i slutningen af 70´erne besøgte jeg ugentligt nogle gode venner, arkitekten Bent Sarp og hans kone Anna. Her lavede vi modeller af bl.a Trelleborg og en gravhøj og andre spændende ting med tilknytning til oldtiden. Arkitekten Bent var meget dygtig til at lave disse modeller og jeg tror at det var i disse år at min visuelle interesse blev grundigt formet.
I mine ferier og med familien kørte vi ofte til Djursland hvor historie interessen igen blev vakt.
Her boede mine bedsteforældre Andreas og Karen Bjerre på herregården Gammel Estrup. Min farfar var museumsforvalter på Gammel Estrup fra 1946-1985. Kan især huske sommer månederne hvor jeg tog min kontrol kasket på og gik rundt og passede på slottet´s mange fine ting. Jeg kom også tit på ture rundt til andre af områdets herregårde: Rosenholm, Clausholm, Støvringgaard Kloster. Min bedsteforældre kendte ejerne og der var mange spændende oplevelser. At opleve årstiderne på sådan et sted er fantastisk. Senere i livet 1988-89 og 1990-92 boede jeg i længere perioder på Gammel Estrup.
Sommerferierne blev også tilbragt i et sommerhus på Trelde lidt nord for Fredericia. Det var min onkel Poul Korch og tante Elizabeth som ejede sommerhusene. Poul Korch ejede tobaksfabrikken I.P. Smith i Fredericia. Sommerhuset lå skønt ned til Vejle Fjord. I min barndom lavede jeg også en familie avis kaldet "Runeposten" og med Jellinge stenen som logo.
Min historie interesse skiftede i retning og fokus blev besættelsen og den 2.verdenskrig. Interessen blev sået ved mødet med lokalhistorikeren Alfred Hestkjær i Middelfart. Jeg tilbragte mange timer med at diskutere med den tidligere officer ved Artilleriregimentet ved Sjælsmark Kaserne og kaptajn i Hjemmeværnet. Det blev også til et radioprogram om "Middelfart i Middelalderen" som jeg producerede sammen med DR Båndværkstedet i 1985. Programmet blev sendt to gange på landsdækkende P1.
Min allerførste udstilling lavede jeg i 1986 om Gammel Estrup en slags mindeudstilling til ære for min farfar; Andreas Bjerre. Den blev vist på Middelfart Folkebibliotek og i foråret 1987 i forhallen på Randers Centralbibliotek.
Fra efteråret 1983 til foråret 1984 var jeg på Jaruplund Højskole lidt syd for Flensborg. Et spændende ophold som blev afsluttet med en tur til Berlin og et uforglemmeligt besøg over muren til DDR og Østberlin som dengang mindede mig om 1930´erne. Fra 1985-87 gik jeg på HF sproglig linie på Middelfart Gymnasium. Skoletræt og med stor lyst til at komme til England gjorde at jeg i sommeren 1987 rejste til til London for først at arbejde på et lille hotel i Ealing. Da arbejdet ikke var mig så godt og ikke ville hjem til Danmark bare efter to måner tog jeg ud til KFUM i Hampstead som formidlede job til unge danske i London. De havde kun et job og det hos en jødisk familie i Hendon. Jeg tog derud i regnvejr og det store håb om at kunne få jobbet og ikke skulle rejse hjem igen. Og jo jeg fik jobbet som en hjælper for David som havde fået børnelammelse i 1950´erne. Dengang var der ingen hjælp at hentefor at undgå lammelsen i begge ben. David kom til at sidde i kørestol. Det var en stor udvikling for mig at komme til at hjælpe et andet menneske. David boede sammen med sin mor Leni i et stort hus på Brampton Grove og de havde tjent gode penge i pels industrien. Scheiner´s var oprindeligt kommet fra Leipzig i Tyskland i slutningen af 1930´erne efter at nazisterne var tæt på at lukke landet for udvandring. David var født i Tyskland og hans to yngre brødre var født i England. Den ene bror Steven boede med sin danske kone Vibeke "Vipse" og deres to børn Ben og Julie i Finchley og en bror Michael boede i Israel. TV2 journalist Hans Pilgaard arbejdede også hos familien og har beskrevet hans tid hos Scheiner´s i kapitlet: "Horisonter" i bogen Støj og fortielser (Politiken Forlag). Hans var på besøg imens jeg arbejdede der. Jobbet gav en ekstra bonus idet jeg kom til at lære en anden religion og kultur nemlig den jødiske at kende og værdsætte endnu mere. Udover at lære hvordan de lever og spiser fik jeg også mulighed for at komme til Israel hvor familien havde et lille dejligt hus i Caesarea små 60 km nord for Tel Aviv. Den først tur til Israel var i sensommeren 1987. Var en hel uge alene i Jerusalem som turist. Boede på det berømte YMCA tæt på den gamle bydel. Fik mulighed for at opleve denne ældgamle og smukke by med basaren. Højdepunktet var besøget ved ”Grædemuren”.
1989-1999
Under et besøg i London i 1991 gjorde jeg nået usædvanligt. En søndag tog jeg toget ud til Henley-on-Thames for at finde huset hvor den britiske skuespiller Robert Hardy boede. Han var kendt fra TV-serien om dyrlægerne i Yorkshire "Folk og fæ" som min søster og jeg havde elsket at se i barndommen. Tænkt kunne man få en autograf og hilse på ham. Jeg fandt huset men hvad ville han sige til en fremmed ung mand der troppede op en stille søndag eftermiddag? Tænk han bød indenfor og blev budt på frokost ude i haven. En uforglemmelig dag hos en kendt engelsk skuespiller der også havde spillet Winston Churchill i "The Widerness Years" hvilket jeg ikke helt viste på dette tidspunkt. Op til jul samme år inviterede Robert Hardy mig til eftermiddags te og det sidste besøg hos ham i Upper Bolney House blev i 1993. Besøgene lagde grunden til at Robert Hardy kom til København i august 1994 og åbnede min første Churchill udstilling "Winston Churchill - et liv i billeder" på Tøjhusmuseet. Udover det blev det til to dage med sightseeing på Kronborg, Rungstedlund, koncert i Østre Gasværk og på Det Kgl. Teater. Desuden blev Robert Hardy interviewet til Berlingske Tidende og Billed Bladet. Under mine ophold i London besøgte jeg et hav af kendte steder og museer. Især et fangede min interesse Cabinet War Rooms (Idag Churchill War Rooms) hvor Churchill ledede krigen mod nazisterne. Det var her min nye store interesse som har holdt ved lige siden af "The Greatest Briton" Winston Churchill blev vakt. Også interessen for den 2.verdenskrig voksede ved besøg på et andet favorit museum Imperial War Museum i London. Jeg var vokset fra oldtiden og ind i en ny periode.
Fra 1989-90 aftjente jeg min værnepligt hos Sjællandske Livregiment på Antvorskov Kaserne ved Slagelse. Det blev til en helt ny epoke i mit liv. 12 meget udfordrende og hårde måneder hvor vi kom ud i den friske natur og i perioder på øvelser i Oksbøl og Borris lejrene. Hæftede mig især ved de positive oplevelser og et godt kammeratskab som fik os alle godt igennem. Her blev interessen for forsvaret og sikkerhedspolitik for alvor vakt.
Efter værnepligten boede jeg som tidligere beskrevet på herregården Gammel Estrup og kom dagligt meget til Randers. Jeg havde i en del tid haft interesse for at komme til at lave lokalradio. Så en dag i efteråret 1990 gik jeg op på den nystartede radiostation; Radio ABC og spurgte dets chef Stig Hartvig Nielsen om jeg ikke kunne få lov til at være med? havde forud for dette lavet lidt radio i Middelfart. Efter at have lavet nogle stemme prøver bød han mig indenfor på Radio ABC. Begyndte med at lave ”Non-stop” musik i et halvt år om formiddagen uden speak. Radioen sydede af kreative mennesker hvilket gjorde radioen til et utroligt spændende sted at være. Radioen havde en dygtig reklamemand Palle Bo som stod bag nogle af Danmarks bedste reklamespots. I begyndelsen af 1990´erne var det nået helt nyt i Danmark. Senere stod Palle Bo også bag bag ”telefonjokes” på Radio ABC som Danmarks Radio senere kopierede på P3. Radio ABC var en af de første kommercielle radiostationer i Danmark og en af de største udenfor hovedstaden. Senere er der jo kommet i alle de støre byer. Så begyndte jeg at lave ”Pop Journalen” hvor jeg interviewede kendte musikere som; Sanne Salomonsen, TV-2 og Gangway. Efter et lille år fik jeg lyst til arbejde mere journalistisk; lave nyheder og læse nyheder op.
Radioen lå de første år i en af de gamle gader i Randers; Von Hattenstræde. Senere flyttede radioen over på anden side af Gudenåen på Brotoften hvor den stadig ligger. Årene i nyhedsredaktionen på Radio ABC blev de mest spændende for mig og jeg arbejde bl.a. sammen med journalist Mette Skov-Jensen som idag arbejder på DR Radio Midt & Vest i Holstebro. Tættest blev mit samarbejde med Dan Jensen som stadig i dag arbejder på nyhederne på Radio ABC. Undervejs dækkede jeg også forsvarsstoffet med reportager fra en stor NATO øvelse i Østjylland og fra Randers Kaserne i forbindelse med et åbent hus arrangement.
På Radio ABC kom jeg også til at stå for dækningen af folketings og EU- valg fra Folketinget i København.
Da Radio ABC åbnede i 1993 kom jeg også til at lave nyheder til hele Himmerland. Radio ABC Øst og Nord kom dermed til at sende til et af de største områder i Danmark på en gang. Sende området dækkede området fra Århus i Syd over til Viborg i Vest og Grenå i øst til det sydlige af Ålborg i nord. Jeg arbejde på Radio ABC indtil april 1994. Senere arbejdede jeg også på Radio Sydhavsøerne i Nykøbing Falster og lavede bl.a. 4 radioprogrammer: ”Herregårde på Lolland-Falster” og dækkede Præsident Bill Clinton´s besøg i København i 1997. I en periode var jeg freelance reporter for Radio VLR i Vejle og dækkede Præsident George Bush´s besøg i København i 2005.
I 1994 åbnede min første fotoudstilling om Winston Churchill på Randers Centralbibliotek. Den 12.august samme år åbnede udstillingen ”Winston Churchill - et liv i billeder” på Tøjhusmuseet i København. Det var Museumsinspektør Kay Søren Nielsen som havde inviteret mig til at få udstillingen op i København samt støttede Robert Hardy´s besøg. Det var selvfølgelig en fantastisk oplevelse og et "bust" til flere udstillinger.
I 1993 arrangerede jeg for det daværende Forsvarets Oplysnings og Velfærdstjeneste (idag Forsvarets Mediecenter) en fotoudstilling i administrationsbygningen i Randers. ”Kroatien og Bosnien-Hercegovina 1992/93” var en fotoudstilling om de danske FN-soldater´s fredsbevarende indsats i eks-jugoslavien. Udstillingen blev åbnet af borgmester Keld Hüttel (Randers borgmester 1988-2001) Boede i på Nørrebrogade i Randers fra februar 1992 til august 1995.
Jeg besøgte David og Leni igen Israel i foråret 1995 og boede i tre måneder Caesarea. Denne gang besøgte jeg den gamle korsridder by Akko nord for Haifa og Jaffa syd for Tel Aviv som har stor betydning i Israel´s og den jødiske historie. Så det der startede som et job i 1987 udviklede til et varmt forhold til David og Leni. det blev til mange besøg i London i årene 1991-1995. Men i 1995 var sidste gang jeg så de to kære mennesker. Leni døde i 1996 og David i Israel i 2002.
Så flyttede jeg til Nakskov for at starte på en medieuddannelse som ikke blev gjort færdig. Der var dog to praktikophold under uddannelsen som jeg synes godt om. Det første var ved kommunkationchefen i Randers Kommune i begyndelsen af 1996 hvor jeg bl.a skrev en artikel om Randers Regnskov til Mols-Linien´s blad. Så i praktik i to perioder på Radio Sydhavsøerne i Nykøbing Falster hvor jeg bl.a lavede tre radioprogrammer om herregårdene Frederiksdal, Knuthenborg og Korselitze. I 1996 deltog jeg i DR´s kendte årstals quiz "Hvornår var det nu det var?" med Hans Georg Møller som vært. Desværre kom der et par svære spørgsmål som jeg ikke kunne svare på. Så kom det berømte båthorn og jeg var ude. Men spændende var det at være med i en kendt dansk TV-quiz. Tilbage i Nakskov arbejdede jeg i en kort periode ved den russiske U-359. Boede på Violvej i Nakskov fra september 1995 til januar 2003.
I 1999 da NATO fejrede 50.års jubilæum fik jeg igen en af Forsvarets Oplysnings og Velfærdstjenester´s udstillinger til og denne gang, Nakskov. Da det danske forsvar i slutningen af 1990´erne oprettede Den Danske International Brigade søgte jeg ind med kontrakt som konstabel. Det blev til mange spændende øvelser og man blev dygtige til det militære håndværk Jeg tjente ved Danske Livregiment i Vordingborg og Prinsens Livregiment i Viborg. Militær interessen var stor i disse år.
2000-2010
I 2000 åbnede den anden og største Churchill udstilling i Danmark ”Remember Winston Churchill” som jeg lavede sammen med Rene Højris (tidligere reklamemand) i 1999 havde han udgivet den første bog om Churchill herhjemme ”Churchill - Århundredets Person”. En idé om at markere Churchill´s visit til København i oktober 1950 blev sået efter et møde i København. Den 30.oktober åbnede Churchill´s datter Mary Soames (LG DBE) udstillingen i Morgenavisen Jyllands-Posten´s udstillings lokaler på Kgs. Nytorv. Mary Soames blev kørt til åbningen i den samme bil som hendes far havde kørt i triumftog igennem København i 1950 en Humber Super-Snipe som jeg havde fået til hovedstaden. Ved åbningen deltog kendte ansigter som Mærsk Mckinney Møller, Poul Schlüter og daværende forsvarschef Christian Hvidt. Fik også arrangeret et besøg rundt i København for Mary Soames. Vi besøgte Frihedsmuseet, Rosenborg Slot og drak te på d´Angleterre med frihedskæmperne Gunnar Dyrberg og Vagn Jespersen. Det blev til et uforglemmeligt besøg af Churchill´s datter. Senere besøgte "Remember Winston Churchill" udstillingen flere danske byer bl.a. Århus Rådhushal.
I 2003 flyttede jeg til København og Frederiksberg efter at fået arbejde i Post Danmark. Arbejdede fra begyndelsen i Humlebæk kom senere til Lyngby og Vedbæk og er nu ansat i Charlottenlund Distributionscenter. Den 18.maj 2005 besøgte tidligere Præsident Bill Clinton kort København og Arnold Busck boghandlen i Købmagergade. Her signerede han 500.stk af hans erindringer i den danske udgave ”Mit liv”. Jeg var så heldig at få et håndtryk og autograf af Præsident Bill Clinton.
I 2007 fik jeg lyst til igen at lave en udstilling og kontaktede Forlaget Rosenkilde. Jeg foreslog dem at udgive Dwight D. Eisenhower´s bog ”Korstog i Europa”. I den forbindelse skulle jeg så lave en udstilling bygget op omkring de militære operationer Eisenhower stod for under den Anden Verdenskrig. ”Eisenhower - general og diplomat” åbnede den 25.september 2007 i forlaget´s helt nye boghandel.Jeg havde forud haft et møde på den amerikanske ambassade med forsvarsattaché Roger Coldiron. Han ville gerne åbne Eisenhower udstillingen og sagt som gjort. Udstillingen turnerede senere til 8 byer i Danmark. Det med at turnere med mine udstillinger i Danmark begyndte at betyde en hel del for mig. Jeg får hermed mulighed for at se landet og tale med folk.
Min kære mor Kirsten døde kun 67 år gammel i november 2004 alt for tidligt.
I juni 2009 blev jeg inviteret af Churchill´s datter Lady Mary Soames at overvære "Garter Day" på Windsor Castle. Mary Soames blev som sin fader i 1953 slået til ridder af Hosebåndsordenen i 2005. Det blev til en meget minderig dag i Windsor og vejret var meget smukt. At se de kongelige og hele proces sessionen så tæt på var spændende. I 2014 døde Mary Soames 91 år gammel. Den første korrespondence jeg havde med hende var lige efter åbningen af min første Churchill udstilling i 1994. Siden dengang havde vi skrevet et par gange om året med hinanden. Mit første besøg hos hende i hendes hjem i Kensington (London) var i sommeren 1998. Siden da havde jeg besøgt hende næsten hvert år. Desuden var jeg på en tur til Berlin med The Churchill Society i 2006. De blev til et gensyn med huset i Potsdam hvor hun sidst havde været som sin far´s assistent i 1945. Jeg fik arrangeret at den tyske korrespondent for Morgenavisen Jyllands-Posten Kent Olesen kom med og han fik skrevet en stor artikel om gensynet med Berlin. Vi spiste frokost på Cecilienhof. Det var der Potsdam konferencen med Josef Stalin, Harry Truman og Winston Churchill fandt sted 17.juli - 2.august 1945.En af aftenerne var der arrangeret en galla middag hvor den tidligere Forbundskansler Helmut Kohl og hans "nye" kone Maike Richter også deltog. Jeg fik hilst på Helmut Kohl og fik en autograf i hans "Erindringer 1982-1990". Han holdt en uforglemmelig tale om Europa og Churchill.
​
​
2011-2015
Så i 2011 skulle jeg for få mulighed for at lave min tredje Churchill udstilling. Fra starten var det en stor drøm at komme til udlandet med denne udstilling.
I foråret 2011 blev udstillingen ”Churchill´s Finest Hour 1940-1945” lavet på forholdsvis kort tid sammen med min søster Michala. Udstillingen indeholder 60 af de bedste foto´s af Churchill i aktion under den Anden Verdenskrig. Billederne er fundet i Imperial War Museum´s store fotoarkiv i London.
Den 3.maj åbnede jeg for første gang en af mine udstillinger udenlands. På Bristol Central Library stod byens borgmester Colin Smith for den festlige åbning. Den blev senere vist på Portsmouth Central Library, det tophemmelige kodecenter Bletchley Park nord for London og den 28th International Churchill Conference på The Marriott Hotel i London. Det var min første erfaring at rejse med udstillinger udenlands med en 40 kilo tung kasse. Erfaringerne var positive og turene gav mig også en masse oplevelser og møde med mennesker. De følgende år kom rundt til 16 danske, 9 engelske, 1 norsk, og
1 hollandsk by.
Udover at lave udstillinger har jeg også været med til at få udgivet bøger om Churchill. Det blev forlaget Rosenkilde som jeg fik til at genudgive Churchill´s ungdomserindringer "Mine unge år" i 2008 og skrev en introduktion. "Mine unge år" udkom i to oplag. Så blev Rosenkilde solgt og Lindhardt & Ringhof købte rettighederne til deres udgivelser. I 2016 udgav Lindhardt & Ringhof så "Mine unge år" igen med nyt forord skrevet af Uffe Ellemann Jensen. Den har været en stor succes i Danmark hvilket var mit mål med at få den udgivet. I 2009 udkom efter et længere ønske en dansk fotobog på Rosenkilde om Churchill redigeret af Martin Gilbert. Også Churchill´s forkortede udgave af sit kæmpeværk om 2.verdenskrig fik jeg udgivet på Rosenkilde. De kom i to bind "Erindringer" i 2006. Her hjalp jeg også til med hvilke billeder der skulle bruges.
Desuden fik jeg udgivet Dwight D. Eisenhower´s bog "Korstog i Europa" i 2007. Senest har jeg hjulpet til med billeder til journalist Jan Hedegaard´s nye "Den lille bog om Churchill" (2017)
​
​
2016-
I maj måned 2016 sluttede jeg små 12 år i Post Danmark. Det blev til tjeneste i Humlebæk, Vedbæk, Kgs. Lyngby, Charlottenlund, Ordrup og Klampenborg. Jeg ser tilbage på nogle rigtig gode år specielt i Klampenborg hvor jeg havde en fast rute i mange år. Idag er Post Danmark i en helt ny situation og er glad for at skulle noget helt andet forhåbentlig til min pension!!
​
Opdateres....
​

1966: sammen med min farfar på Gammel Estrup

Barndomsbyen Middelfart indtil 1987

1970-1985: Barndomshjemmet lå på Norgesvej 19 i Middelfart

1970-1987 barndomshjemmet på Norgesvej 19 i Middelfart

1970´erne: Så køre toget

1970´erne: Min farmor syede en flot garder uniform.

1975: Spejder og på lejr

1976: På kælk i Kongebroskoven

1980: på stranden sammen med fætter Nicolai og søster Michala og Samba

1984: En ung Niels Bjerre

1986: Sammen med lokalhistorikeren Alfred Hestkjær laver jeg mit første landsdækkende radioprogram "Middelfart i Middelalderen" i samarbejde med DR Båndværkstedet

1986: Min første udstilling blev om Gammel Estrup og blev vist på Middelfart Bibliotek og Randers Bibliotek

Gammel Estrup som ligger imellem Randers og Grenå hvor mine bedsteforældre boede fra 1945-1992. Mere om Gammel Estrup via linket

1986: DR TV´s historiske spørge program "Hvad er det?" med Piet van Deurs gæstede Gammel Estrup. Her ses jeg sammen med min farmor Karen i Riddersalen under optagelserne

1987-1988: I London som er min favorit byer over alle

Hendon Central ligger på Northern Line og den brugte jeg altid til og fra London

1987-1988: Brampton Grove 36 i Hendon hvor Scheiner´s boede. Se huset idag via linket

1987-1988: Bagsiden af det store hus i Hendon i det nordlige London hvor David og hans moder Leni boede. I den venstre del boede Scheiner og i den højre del den berømte engelske bokser Henry Cooper. Læs mere om ham i linket.

David Scheiner med hans mor Leni som stammede fra Leipzig. Holdt meget af dem begge

1987: Scheiner´s sommerhus i Caesarea

Caesarea er en mindre israelsk´s by små en times kørsel nord for Tel Aviv. Læs mere om byen i linket

1987: Fra venstre David´s brødre Steven og Michael og moderen Leni

1987: besøger Jerusalem og rejser på første gang alene

1989-1990: Værnepligtig ved Sjællandske Livregiment på Antvorskov Kaserne ved Slagelse. 1989 var året hvor muren faldt i Tyskland

1989-1990: Her er det "ABC-sikring" som var den lille deling jeg arbejdede i sammen med resten af Stabskompagniet

1991: Besøger den engelske skuespiller Robert Hardy for første gang i hans hjemved Henley-on-Thames

1992-1995 boede jeg i Randers

1991: Et af mine andre danske favorit bands er tv-2. Her ses jeg med bandet minus Georg Olsen. Foto´et er taget i baggården i Von Hattenstræde

1990-1991: Øverst oppe i dette smuke gamle hus i Von Hattenstræde i Randers husede Radio ABC deres første år

1990-1994: Arbejder på Radio ABC

1992: Flyttede Radio ABC til større lokaler på Brotoften i Randers

1992: Atlantsammenslutningen holdt et stort internationalt møde i København og statsminister Poul Schlüter holdt reception for alle deltagerne.

1992: Stod jeg for en af FOV´s rullende udstillinger i Randers. Den blev åbnet af byens borgmester Poul Hüttel

1992: Artikel fra Amtsavisen

1993: Lavede live radio fra Randers Kaserne for Radio ABC

1993: besøger Robert Hardy i sit hjem ved Henley-on-Thames

1993: Interviewer Ritt Bjerregaard i haven på Brotoften i Randers

1993: Statsminister Poul Nyrup Rasmussen gæster Randers og jeg er på pletten for Radio ABC

1993: På landsdækkende TV med Uffe Ellemann-Jensen fra valgaftenen på Christiansborg

1993: Reportere for Radio ABC fra Christiansborg ved EU-valget

1994: Journalist Frode Kristoffersen gæstede Randers og jeg fik en snak med ham. Han lavede også et spot til Radio ABC hvor jeg havde lavet en lille programrække fra London

1994: Sammen med Robert Hardy på Rungstedlund under hans besøg i København

1994: PÃ¥ lokal TV i Randers for at debattere om Den Danske Internationale Brigade

1995-2002 boede jeg i Nakskov

1996: Dronning Margrethe II besøgte Nakskov og jeg fik dette fine billede. Det vandt en konkurrence i Billed Bladet

1996: Læser nyheder på Radio Sydhavsøerne i Nykøbing Falster hvor jeg var i en periode

1996: Et af mine favorit bands var Gangway. Her ses jeg backstage med dem i Fredericia

1996: Deltog i DR´s populære historiske spørge quiz "Hvornår var det nu det var?"

1996: producerede 4 radioprogrammer for Radio Sydhavsøerne i Nykøbing Falster om regionens herregårde

1997: Air Force One er landet i Københavns Lufthavn med Præsident Bill Clinton ombord. Læs mere om Air Force One i linket

1997: Præsident Bill Clinton´s skudsikre limousine i Københavns Lufthavn

1998: PÃ¥ Christiansborg sammen med Uffe Ellemann Jensen

1998: Besøger Churchill´s datter Lady Mary Soames i sit hjem i Kensington for første gang

1998: Emblem for Den Danske Internationale Brigade. Det var en fredsbevarende styrke i det danske forsvar. Brigaden blev oprettet i 1993 og allerede nedlagt i 2005

1998: På øvelse i Oksbøl sammen med den Danske Internationale Brigade

1999: I anledning af NATO´s 50-års jubilæum fik jeg Atlantsammenslutningen´s udstillingsbus til Nakskov. Mere om Atlantsammenslutningen via linket